Arteriografmåling:

En måling med Arteriograf vurderer den generelle tilstanden til arteriene våre. Det er de blodårene som frakter friskt blod med næring og oksygen ut til nesten alle cellene i kroppen vår. Maskinen gir en enkel, rask, nøyaktig, brukervennlig og uavhengig metode for å måle arteriell funksjon og tolke nødvendig informasjon. Arteriografmålingen sier bla. noe om hjertets belastningstid, hjertets hviletid, blodårenes stivhet og hvordan blodgjennomstrømningen i årene våre er. Blodårenes alder og stivhet i åreveggen blir også angitt.

Apparatet fungerer som en blodtrykksmåling på overarmen, og selve målingen tar bare 3 minutter.

For ytterligere informasjon om selve apparatet:

http://tensiomed.com/

 

Vi vil gjennom hele livet lagre ulike typer plakk, kollesterol, påleiringer etc på innsiden av blodåreveggen. Hvor mye som lagres avhenger bla. av parametre som alder, kosthold, treningsmengde, arv etc. Hvor langt i belastningsprosessen du har kommet kan denne målingen gi deg et svar på. For å rette opp i denne prosessen finnes det flere typer tiltak som kan gi en betraktelig bedre helse og livskvalitet, som bla: å øke treningsmengden, kostholdsomlegging, kosttilskudd og produkter som renser årene.

Rensing av blodårene:

Ved hjelp av den naturlige aminosyren l-arginin kan man øke kroppens egen produksjon av Nitrogenoksyd slik at blodårene renses og blodet flyter fritt i årene. Cellene får da bedret tilgang til næringsstoffene i maten vi spiser, økt oksygenopptak og avfallstoffene fraktes ut av kroppen. Dette resulterer også i at hjertet får gode arbeidsforhold. Blodårene i hjertet vil selvfølgelig også gjennomgå de samme endringene og hjertemuskelen kan styrkes.

Målet er å gjøre kroppen i stand til å ivareta seg selv på en bedre måte. Man fjerner årsaken til sykdom og plager i stedet for å reparere på en dårlig/syk tilstand.

Jeg er opptatt av at vi ikke får i oss nok næring gjennom den maten vi spiser daglig, og anbefaler derfor daglig inntak av naturlige vitaminer, fiber og omega 3. Men; det hjelper ikke å øse på med all verdens sunn og god mat og kosttilskudd når ikke blodårene er i stand til å ta opp dette på en god måte. Jeg ser også stor forandring i livskvalitet hos de som tidligere har vært nøye både med mat og tilskudd etter at de har startet med produkter som renser årene og reverserer plakkdannelse. Helsen bedres betraktelig, da kroppen nå kan ta til seg den gode næringen den får hver dag.

 

Plages du med kroniske smerter?

For riktig behandling og veiledning for smerter i muskler eller ledd, ta kontakt.