Kiropraktor Frithjof Thue

Kiropraktor Frithjof Thue tok sin utdannelse ved Palmer College of Chiropractics og graduerte i 1995. Han har de siste 25 år drevet praksis først på Lierskogen og de siste 10 år ved Asker Helsesenter. I mai 2010 startet han Asker Helsesenter sammen med Lars Petersen.

I tillegg til «vanlig» kiropraktikk har Thue lang erfaring innen behandling av svimmelhet, hodepine, sengevæting hos barn og spebarnskolikk.

Thue har en Masterutdanning innen diagnostisk ultralyd og bruker dette som verktøy i diagnostisering av flere muskel/skjelett lidelser.

Fysioterapeut Lars Petersen

Fysioterapeut Lars Winfeld Petersen tok statseksamen som fysioterapeut ve «Staatlich anerkante Schule für Physioterapie im Rehabilitations-Zentrum, Berlin i 1993. Han jobbet deretter 2 år som dosent i orthopedi ved samme skole. Lars kom til Asker i 1996. Han har siden det jobbet som fysioterapeut ved Føyka fysioterapi, Holmen fysikalske og sentrum fysikalske. I mai 2010 startet han Asker Helsesenter DA sammen med Frithjof. Lars tok spesialisering innen orthopedisk medisin etter Cyriax og manuell terapi i Tyskland. Utover vanlig fysioterapi jobber Lars med «triggerpunktstimulering med nåler». Han har også bred erfaring innen rehabilitering etter lungeoperasjoner.

Fysioterapeut Cathrine Røisli Tyssen

Autorisert fysioterapeut.

Mer informasjon kommer.

Telefonnummer: 47285753

Massasjeterapeut MNMF Steinar A. Engebretsen

Les mer om hva han kan gjøre for deg, ved å trykke her.

Steinar er Askerbøring – vokste opp på Billingstad. Han har bodd på Nedre Frydendal i Asker siden 2006.

Utdannet Massør og Massasjeterapeut fra Axelsons i Gøteborg og Oslo. Axelsons er Nordens største og eldste skole innen massasje.
Han har 30 studiepoeng i Grunnmedisin fra Bjørknes Høyskole i Oslo.
Steinar har fra tidligere en Bachelor grad i ledelse fra Handelshøyskolen BI. Jobbet i mange år i privat næringsliv med økonomi og teknisk systemarbeid.

Medlem i Norges Massasjeforbund (MNMF) – Massasjeterapeut & Massør.

Steinar er løpetrener og styremedlem i løpegruppa i Asker Skiklubb. Han trener flere ganger i uken med styrke og løping, med halv og hel maraton som mål. Les mer om hans meritter innen løping her.

Steinar er ansatt i Asker Massasje AS, som han også eier. Han har hatt klinikk ved Asker Helsesenter siden 2014.

Timebestilling gjøres enkelt på nett eller du kan ringe/sende sms til 915 63 746.

Fysioterapeut Hilde Omdahl Petersen

Hilde jobber med vanlig fysioterapi og har spesialkompetanse innen komplett fysikalsk lymfødem behandling.

Har driftsavtale med Asker kommune.

Helfo’s gjeldende takster for fysioterapeuter med avtale

Osteopat Melanie Hantke

Osteopat Melanie Hantke tok sin fysioterapeut utdannelse i Berlin. Hun har siden det jobbet som fysioterapeut både offentlig og privat i tyskland. I Norge har hun jobbet som fysioterapeut og osteopat på Økern i Oslo og på Bryn i Bærum. Hantke har videreutdanning innen barne-osteopati, manuell terapi, lymfedrennasje, medisinsk treningsterapi og fotsoneterapi.

Psykolog Matthew Swedberg

Autorisert klinisk psykolog, med utdannelse fra Norge og USA.

Bred erfaring med utredning og behandling av mild-, så vel som komplekse, sammensatte psykiske lidelser, eksistensielle livsspørsmål, angst- og depresjonslidelser.
Det tilbys også behandling for personer med belastning over tid, som for eksempel kronisk smerteproblematikk, lav selvfølelse og samlivskrise.

Mange års erfaring med individuellterapi, par-/pårørendesamtaler og gruppeterapi. Bakgrunn fra spesialisthelsetjenesten (allmennpsykiatrisk poliklinikk) og privatpraksis i Norge, samt privat og offentlig                                         behandlingssenter i USA.

Fotterapeut Wicki N. Palkin

Wicki-Marina Nordstaa Palkin har sin utdannelse fra fotterapilinjen ved Rosenvilde vgs 1995, i tillegg til hjelpepleier 1994 , og hudpleier 1998. Hun startet som Autorisert fotterapeut ved Hudpleiesalongen i Drammen i 1996, hvor hun også senere jobbet som hudpleier. I 1999 flyttet hun til Holmensenteret i Asker og har drevet Holmen hud og fotklinikk frem til 2017, hvor hun flyttet hit til oss ved Asker Helsesenter. Her jobber Wicki som autorisert fotterapeut. Etter over 20 år i bransjen har hun bred erfaring med mange fotlidelser i alle aldere.

Logoped Tommy Olsen

Logoped Tommy Olsen er utdannet som logoped ved Universitetet i Oslo med senere klinisk spesialisering i stamming og løpsk tale, European Clinical Specialization in Fluency disorders ved Thomas More University.

Han har spesialisert seg på stamming og løpsk tale, og har videreutdanning i kognitiv terapi.

Tommy kan kontaktes på telefon 900 27 337.