Kiropraktor Frithjof Thue

Kiropraktor Frithjof Thue tok sin utdannelse ved Palmer College of Chiropractics og graduerte i 1995. Han har de siste 22 år drevet praksis først på Lierskogen og de siste 7 år ved Asker Helsesenter. I mai 2010 startet han Asker Helsesenter sammen med Lars Petersen.

I tillegg til «vanlig» kiropraktikk har Thue lang erfaring innen behandling av svimmelhet, sengevæting hos barn og spebarnskolikk.

Thue avslutter nå sin Masterutdanning innen diagnostisk ultralyd.

Fysioterapeut Lars Petersen

Fysioterapeut Lars Winfeld Petersen tok statseksamen som fysioterapeut ve «Staatlich anerkante Schule für Physioterapie im Rehabilitations-Zentrum, Berlin i 1993. Han jobbet deretter 2 år som dosent i orthopedi ved samme skole. Lars kom til Asker i 1996. Han har siden det jobbet som fysioterapeut ved Føyka fysioterapi, Holmen fysikalske og sentrum fysikalske. I mai 2010 startet han Asker Helsesenter DA sammen med Frithjof. Lars tok spesialisering innen orthopedisk medisin etter Cyriax og manuell terapi i Tyskland. Utover vanlig fysioterapi jobber Lars med «triggerpunktstimulering med nåler». Han har også bred erfaring innen rehabilitering etter lungeoperasjoner.

Kiropraktor Camilla Viken

Camilla er utdannet kiropraktor fra Anglo-European College of Chiropractic i England. Herfra har hun ett år med klinisk erfaring, hvor hun også har fått erfaring med behandling av barn. Camilla er opptatt av å se helhetsbildet for å kunne gi best mulig oppfølging av hver enkelt pasient. I tillegg til å jobbe som kiropraktor ved klinikken er hun også utdannet dyrekiropraktor og behandler både hester og hunder. På fritiden er hun aktiv sprangrytter. For å lese mer om hennes praksis med dyr: hestekiropraktor.no

Fysioterapeut Petter Narvesen

Utdannet fysioterapeut fra juni 2012, ved University College Syddanmark, Esbjerg. Har senere tatt videreutdannelse innen Ortopedisk Medisin etter Cyriax, i tillegg til kurs og sertifiseringer i nålebehandling, manuelle teknikker, kinesiotaping, slyngetrening, såletilpasning og Mekanisk Diagnostikk & Terapi (MDT – McKenzie). Petter har i hele sin karriere jobbet i ulike privatklinikker, i tillegg til engasjement rundt bedrifter og fotballag. Petter er opptatt av å gjøre en grundig undersøkelse for å stille nøyaktig diagnose, kartlegge skaden, tilhelingsstadie og smertemekanisme, før behandlingstiltak for symptomer og årsaker iverksettes. Spesialfeltene er skulder, rygg- og nakkeplager, samt generelle muskel- og skjellettlidelser. Blant annet har Petter mye erfaring med idrettsskader, og er for tiden selv aktiv fotballspiller.

Fysioterapeut Hilde Omdahl Petersen

Osteopat Melanie Hantke

Osteopat Melanie Hantke tok sin fysioterapeut utdannelse i Berlin. Hun har siden det jobbet som fysioterapeut både offentlig og privat i tyskland. I Norge har hun jobbet som fysioterapeut og osteopat på Økern i Oslo og på Bryn i Bærum. Hantke har videreutdanning innen barne-osteopati, manuell terapi, lymfedrennasje, medisinsk treningsterapi og fotsoneterapi.

Akupunktør Elisabeth Evensen

Elisabeth Evensen har en Bachelorgrad i akupunktur (Tradisjonell Kinesisk Medisin) ved Akupunkturhøyskolen i Oslo og en utvekslingsperiode til Nanjing universitetet i Kina. Fra før av har hun utdannelse som soneterapeut og øreakupunktør ved Axelsson i 2006 og meridianmassasje ved Biomedicus i 2008. Hun begynte sin praksis ved Asker Helsesenter i juni 2011.

Hun skrev bacheloroppgave om stress og har derfor et godt fundament i å behandle stressets følger og påvirkninger fysisk og mentalt. Hun jobber også med mange andre lidelser som bl.a. smertelindring (hode, muskler, rygg, skjelett), utbrenthet, søvnproblemer, fordøyelsesplager, allergi, astma, bihuleproblemer, svekket immunforsvar, øresus, svimmelhet, hjertekar tilstander, avhengighetsproblemer (alkohol, tobakk, spising), kvinnehelse (menstruasjonssmerter, fertilitetsproblemer), urinveisplager, hormonelle plager, fedme, samt emosjonelt relaterte problemer. Hennes primære behandlingsmetoder er akupunktur og fotsoneterapi.

Gestaltterapeut Marianne Rønneberg

Gestaltterapeut Marianne Rønneberg tok sin gestaltterapeut utdannelse ved Norsk Gestaltinstitutt, Oslo. Utover det har hun et 1-årig traumekurs fra Regionalt ressurssenter om vold, traumatisk stress og selvmords forebygging (RVTS) og pedagogisk utdannelse. Hennes arbeidsfelt er: angst, depresjon, traumer, samliv, overgrep,sorg, spiseforstyrrelse, utbrenthet, pårørende for psykisk syke og utviklingshemmede.
Rønneberg arbeider med organisasjoner og enkeltindivid, med barn, ungdom og voksne, og har tilbud for individuelle og grupper. Hun flyttet sin praksis fra Drammen til Asker Helsesenter i august 2012.

Ernæringskonsulent Nina Cathrine Nilsson

Nina Cathrine Nilsson er utdannet Fysioterapeut fra Fysioterapiskolen i Oslo, er Bedrifsøkonom fra BI Drammen og har en Mastergrad i ledelse fra BI Oslo. Hun har siden 2004 jobbet som Ernæringskonsulent.

Nina tilbyr ernæringskonsultasjoner for både enkeltindivider, familier og grupper for å oppnå bla vektkontroll og forebyggende helse. Hun har mange års erfaring med å hjelpe klienter med matallergier og -inntoleranser, med hovedfokus på gluten – og melkeproteiner.

Hun har holdt ernæringsforedrag for både private grupper, idrettslag, treningssenter, bedrifter og i barnehager.

I tillegg tilbyr hun kroppsscanning med Tanitascanner og måling av kroppens blodsirkulasjon ved bruk av Arteriograf.

Psykolog Matthew Swedberg

Autorisert klinisk psykolog, med utdannelse fra Norge og USA.

Internasjonalt godkjent gestalt psykoterapeut.

Bred erfaring med utredning og behandling av mild-, så vel som komplekse, sammensatte psykiske lidelser, eksistensielle livsspørsmål, angst- og depresjonslidelser.
Det tilbys også behandling for personer med belastning over tid, som for eksempel kronisk smerteproblematikk, lav selvfølelse og samlivskrise.

Mange års erfaring med individuellterapi, par-/pårørendesamtaler og gruppeterapi. Bakgrunn fra spesialisthelsetjenesten (allmennpsykiatrisk poliklinikk) og privatpraksis i Norge, samt privat og offentlig behandlingssenter i USA.

Massør MNMF Steinar Asland Engebretsen

Steinar Asland Engebretsen er utdannet Massør og Friskvernkonsulent/Helsecoach fra Axelsons i Gøteborg og i Oslo. Videreutdanner seg i 2014/15 til Massasjeterapeut ved Axelsons i Oslo. Medlem av Norges Massasjeforbund og Norsk Friskvernforbund. Han er fra tidligere Diplomøkonom/Bachelor of Management fra Handelshøyskolen BI. Jobbet i mange år stillesittende foran PC, før han valgte å bytte yrke.Steinar tilbyr klassisk Svensk massasje som muskel-/spenningsbehandling, eller som ren velvære. Behandlingene gjøres enten liggende på massasjebenk, eller sittende i en spesiallaget stol. Han tilbyr som Helsecoach stressveiledning, oppfølging av trening, fotsonemassasje og samtale. I tillegg tilbyr han bedrifter gjennomgang av sittestilling for dataarbeidsplasser, samt enkle gymøvelser for utførsel på kontorstolen som forebyggende helsetiltak. Steinar løper aktivt maraton, og trener med gruppen for turløp i Asker Skiklubb. Steinar begynte sin praksis på Asker Helsesenter i september 2014.

Fysioterapeut Fredrik Gedde-Dahl

Fredrik er utdannet fysioterapeut ved Saxion University of Applied Sciences i Nederland. I tillegg har han videreutdanning i Ortopedisk Medisin som er en fordypning innenfor muskel- og skjelettplager, samt har han kurs og diplom i Football Medicine fra FIFA.
Fredrik er opptatt av å gjøre en grundig undersøkelse for å se sammenheng mellom årsak og symptomer for å kunne legge en effektiv behandlingsplan. I tillegg legger han stor vekt på å lære opp sine pasienter for å forebygge tilbakefall.

Fotterapeut Wicki N. Palkin

Wicki-Marina Nordstaa Palkin har sin utdannelse fra fotterapilinjen ved Rosenvilde vgs 1995, i tillegg til hjelpepleier 1994 , og hudpleier 1998. Hun startet som Autorisert fotterapeut ved Hudpleiesalongen i Drammen i 1996, hvor hun også senere jobbet som hudpleier. I 1999 flyttet hun til Holmensenteret i Asker og har drevet Holmen hud og fotklinikk frem til 2017, hvor hun flyttet hit til oss ved Asker Helsesenter. Her jobber Wicki som autorisert fotterapeut. Etter over 20 år i bransjen har hun bred erfaring med mange fotlidelser i alle aldere.